EnAct-SDGs Closing Event

EnAct-SDGs Closing Event 15 Δεκεμβρίου 2021

09/12/2021

EnAct-SDGs Closing Event

“Οδικός χάρτης για τον εκσυγχρονισμό και την ενσωμάτωση των δεικτών Βιώσιμης Ανάπτυξης στα εκπαιδευτικά προγράμματα των Πανεπιστημίων του τομέα των ΟΠΥ στην Ανατολική – Νοτιοανατολική Ευρώπη”

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021, 11:00 – 14:00 (ώρα Ελλάδας)

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην Τελική Εκδήλωση του Έργου EnAct-SDGs, η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 15 Δεκεμβρίου 2021. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του Έργου EnAct-SDGs, χρηματοδοτούμενο από το EIT RawMaterials, σε ενδιαφερόμενους φορείς του τομέα των Ορυκτών Πρώτων Υλών (ΟΠΥ), με έμφαση στις EIT-RIS χώρες της Ανατολικής – Νοτιοανατολικής Ευρώπης (Α-ΝΑΕ) (East and South East Europe: ESEE).

Η ατζέντα της εκδήλωσης είναι διαθέσιμη εδώ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν οι Οδικοί Χάρτες για τον εκσυγχρονισμό των εκπαιδευτικών προγραμμάτων των τριών Πανεπιστημίων της Α-ΝΑΕ που συμμετέχουν στο Έργο (AGH-Πολωνία, NTUA-Ελλάδα και TUKE-Σλοβακία). Αυτοί οι Οδικοί Χάρτες θα μπορούσαν να μεταφερθούν ως βέλτιστη πρακτική σε άλλα Πανεπιστήμια της Α-ΝΑΕ και RIS χωρών.

Η παρουσία σας στην εκδήλωση θα είναι ιδιαίτερα τιμητική και θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων του EnAct-SDGs,μεταξύ των οποίων είναι και η δημιουργία και ενίσχυση ενός δυναμικού, αυτοσυντηρούμενου δικτύου μεταξύ Πανεπιστημίων, Ερευνητικών Ινστιτούτων, Βιομηχανίας και Επαγγελματιών του κλάδου των Ορυκτών Πρώτων Υλών (ΟΠΥ), η δράση του οποίου θα συνεχιστεί και μετά την ολοκλήρωση του Έργου.

Εγγραφείτε στην εκδήλωση έως τις 14/12/2021 για να λάβετε οδηγίες σύνδεσης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά.

Περισσότερες πληροφορίες για το EnAct-SDGs είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα του Έργου.

Σας καλούμε επίσης να εγγραφείτε στο δίκτυο του EnAct-SDGs, για να λαμβάνετε ενημερώσεις και προσκλήσεις στις δραστηριότητές μας, και να ακολουθήσετε το EnAct-SDGs στο LinkedIn.

         

Supported by EITRM